Wednesday, 23 May 2012

Testimoni Set Skincare Shaklee!!

Assalammualaikum & hai blog readers! :)

dah beberapa hari tak update blog disebabkan line tak berapa okay sangat. asyik problem je memanjang & mengganggu urusan nak update more info kat blog nih sperti yang dijanjikan. maaf ye darlings semua. :)

so seperti yang dijanjikan hari nih ika nak kongsi dengan anda semua testimoni untuk Set Skincare Shaklee nih. okay before tuh, ni die set skincare tuh :

 SET SKINCARE
set kegemaran ika yang menyihatkan & mencantikkan pengamalnya. alhamdulillah ika dah temuinya :)

okay ni testimoni dari ika sendiri yang dah consume set skincare nih. before tuh ika nak share dengan semua masalah kulit yang ika hadapi. ika ada masalah kulit berjerawat yang boleh dikatakan teruk jugak, sampaikan kadang rasa malu & segan nak keluar rumah & nak berhadapan dengan orang ramai. tapi nak tak nak kena la jugak kan keluar dari rumah & bergaul dengan ramai orang. nak2 ika nih masih lagi belajar & semestinya course ika nih memang akan bergaul dengan ramai orang. ika alami masalah kulit berjerawat nih sejak ika sambung belajar & masalah semakin teruk bila terdedah dengan pelbagai jenis perubahan termasuklah persekitaran & jugak makanan. yela kan mana tak nya kalau dulu ika hanya terdedah dengan persekitaran yang boleh dikatakan bersih & tidak berhabuk & juga makanan jugak dari rumah dimana masakan ibu terbaik kan. 

so bile ika sambung belajar jauh dari rumah, masalah jerawat menjadi mimpi buruk untuk ika. yela yang memburukkan keadaan bile hostel ika sebelah je dengan highway dimana kadar kebersihan dari segi habuk tu jangan cakap la kan. memang selalu je bilik berdebu hasil dari highway tu. disebabkan ika alah pada persekitaran yang macam tuh, so kulit pun semakin teruk & ramai yang tegur ika kenapa muka ika jadi teruk berjerawat. okay ni memang part yang menambahkan lagi rasa rendah diri nak berhadapan dengan orang kan. so disebabkan tu jugak ika cuba macam2 produk kecantikan. sebab masa nih ika terlalu muda & tak didedahkan lagi dengan vitamin2 nih. 

so macam2 produk ika cuba dari semahal2 produk sehingga la produk yang murah. semua nya x menjadi. so bile semakin hari ika cuba untuk rawat masalah ika nih, semakin teruk jadinya. ditambah dengan kulit berminyak lagi. okay lagi stress di situ ye. so apa ika buat lagi, mencari & mencari lagi. sampai2 kadang2 tu ika give up & cakap biarlah muka buruk pun. okay sampai tahap macam tu ye. sebab ika alami masalah ni bertahun dalam 3-4 tahun camtu. lama kan? 

so apa penyelesaian pada masalah ika nih? ika pun guna la Mr Google untuk search mana2 yang patut untuk rawat balik skin ika nih. okay ni permulaan ika belajar yang kita tak patut repair skin dari luaran sahaja. but yang paling PENTING rawat dari dalam dulu. ika pun mulakan pencarian, okay before tuh ika ni jenis suka baca blog2 nih. so satu hari nak dijadikan cerita, ika terjumpe satu blog yang cerita pasal VCO yang mampu merawat masalah skin yang berjerawat & berminyak nih. pada awalnya ika tak percaya sebab masa tuh produk VCO nih still tak popular & masih ragu2 lagi nak guna. so ika biar je info yang ika dapat tu macam tuh je. ika bukan apa, ika takut lagi kecewa sebab sebelum nih kan dah cuba dah macam2 kan tapi still tak ada perubahan pada skin ika. nak dipendekkan cerita, hari demi hari, cerita pasal VCO nih mula lah tersebar luas selepas beberapa bulan sejak ika tahu pasal VCO ni pada awalnya. bila tengok banyak sangat testimoni pasal VCO nih, ika pn try la tanya akak nih tentang VCO. dari situ ika pn ambil langkah untuk try dulu VCO nih. ika beli sekotak pada awalnya, okay fine bile cuba memang la tak jadi apa2 kan. sebab takkan la makan baru sekotak dah cantik & skin superb bersih kan. so sejak tu ika consume VCO dalam daily life ika. so alhamdulillah ada sedikit perubahan iaitu ika rasa badan ika sentiasa segar & bertenaga. hehe. mesti anda semua tertanya2 apa jadi dengan skin ika kan? tak banyak perubahan, kadang2 still rasa kecewa jugak. but but ika dapat khasiat lain tau. so ika tetap consume  VCO sampai sekarang. alhamdulillah skin pun bertambah gebu tau. tapi masalah jerawat, kulit berminyak & scar tetap membelenggu ika walaupun ada sedikit perubahan. tapi tak banyak & ika still tak puas hati & keep continue searching jugak. :)
VCO CATALYST 
supplement ika setiap hari yang menjadi kan kulit sentiasa sihat & cantik. alhamdulillah :)

so keep searching another supplement to consume. yela mana tak nya kan hari2 parent ika dok asik suruh cari supplement untuk ika consume kan. so disebabkan minat ika berblogwalking, ika terjumpe blog akak yang sangat2 gojes nih, cerita pasal kecantikan bagai. dalam blog nih cerita pasal produk shaklee. ika pun tertanya2 produk ap la ni kan. tak pernah dengar pun. okay sangat la loser nya kan time nih shaklee pun tak kenal tuh. bukan tu je ika pun memandai2 pada awalnya buat assumption yang produk ni confirm mahal & ika tak mampu nak beli. hehe. okay jangkaan ika meleset bile ika memberanikan diri untuk email kat akak gojes nih. okay ika nih bukan jenis mudah percaya kat orang, but bile tengok gambar & cerita dalam blog ada sedikit kepercayaan.sikit je tau.so apa ika buat ika terus email kat akak yang gojes nih & alhamdulillah akak nih terangkan kat ika apa yang patut ika consume. okay cut2 cerita, tu yang awalnya ika consume Vitamin E Shaklee sahaja untuk hilangkan parut di muka. yela kan jerawat dah tumbuh, ha ko gatal kan nak picit2 bagai. hah amik parut merata kat seluruh pelusuk muka. sampai paksu ika tegur, hah susah nih nak rawat muka awk nih & amik masa lama jugak nak hilang parut2 nih. okay time ni ada sikit down jugak okay. 

tapi tak pe, ika pn start consume Vitamin E Shaklee nih & alhamdulillah semua parut dah semakin hilang. ika beli kat akak gojes tu full set Vitamin E tau yang tahan 4 bulan dengan harga yang sangat2 berbaloi & alhamdulillah berkesan pada ika. alhamdulillah syukur2. so after habis Vitamin E Shaklee, ika pun start consume set skincare untuk cantikkan & sihatkan kulit ika nih. alhamdulillah sekarang ika dah dapat kulit yang sihat & bersih dari masalah2 yang dulunya menjadi mimpi ngeri buat ika. yela kan setiap wanita inginkan kulit yang cantik & sihat. siapa tak nak kan?

apa yang buat ika tersangat2 la gembira & rasa syukur, setelah sekian lama ika akhirnya temui penyelesaian nya. mana tak nya kan setelah almost 5 tahun mencari kan. akhirnya alhamdulillah sangat2. alhamdulillah dengan izinNya juga dalam masa beberapa bulan juga ika dah dapat kulit yang sihat & cantik. setiap penyakit ada penawarnya bukan?so kita yang kena usaha untuk cari penawar tuh. pucuk pangkalnya niat & kesungguhan kita untuk selesaikan masalah tuh. alhamdulillah dengan apa yang ika dah rasai, ika nak share dengan anda semua rahsianya & kebaikan produk2 shaklee nih. ika amat2 mementingkan produk yang diperbuat dari bahan semulajadi & ika dah temuinya. alhamdulillah. so disini ika nak share dengan anda semua kebaikannya.

kepada sesiapa yang punyai masalah seperti jerawat, kulit berminyak, parut & masalah kulit yang lain. boleh email / pm ika ye, insyaALLAH ika akan bantu anda untuk dapatkan kulit yang sihat & dalam masa yang sama juga cantik. insyaALLAH setiap masalah ada penyelesaiannya. 

thank you.
entry panjang sikit ye kali nih..hehe

#more info & testimoni untuk next entry ye

Nur Syafiqah Bt Muhamad
I'm officially Shaklee Independent Distributor
(Port Dickson & Bangi)
contact me for more info & order ye..
 hp: 013-2759690
email: iqacatalyst@gmail.com

Saturday, 19 May 2012

GLA COMPLEX membantu mengatasi masalah eczema, jerawat, PMS & period tak teratur!!

Assalammualaikum & hai blog readers! :)

bulan May ni promo untuk GLA COMPLEX!! so hari ini ika nak share dengan anda semua tentang produk yang semakin menjadi kegemaran ramai. sebelum ni ika ada cerita mengenai GLA COMPLEX ni. so kepada yang tak tahu apa tu GLA nih, GLA nih jugak dikenali sebagai evening primrose oil Shaklee. 

GLA (Asid Linolenik Gama) digunakan oleh ramai wanita untuk memelihara kesihatan sepanjang kitaran haid setiap bulan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin – bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses badan yang normal. Minyak benih bunga matahari adalah satu lagi sumber asid lemak Omega-6. Ia mengandungi vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.

Apa BEZA GLA Complex Shaklee?

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari & vitamin E. Kebiasaannya digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala & untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini AMAT BAGUS untuk SKIN TEXTURE, SKIN REPAIR & SKIN GLOWING!!

kebaikan GLA
· Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
· Meningkatkan kesuburan.
· Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
· Membantu dalam menangani menopause.
· Menguatkan kuku & rambut.
· Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
· Membantu menangani ekzema.
· Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
· Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
· Menguatkn immuniti badan.
· Mempelahankn process penuaan.
· Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
· Mengawal kencing manis
· Mengawal kolesterol.
· Bagus untuk saraf.


Kelebihan GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. Dan yg paling penting, GLA COMPLEX mengandungi kombinasi minyak borage yang mampu menangani masalah berkaitan kulit. Ia kaya dgn asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. bukan sekadar masalah eczema, ia juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerik, berkuping, bersisik.

okay now jom kita tengok apa kata pengguna GLA COMPLEX yang telah berjaya.

1. untuk masalah kulit kepala berkerik, berkuping & bersisik
sumber: Blog Ida



2. masalah eczema
sumber: blog Nani



credit to: Cery MamaFaiz & Kak Liyana

banyak khasiat & manfaat GLA COMPLEX SHAKLEE ni. so bulan May ni promo harga teramat2 special. so rugi tak dapat kan GLA sekarang. grab now for optimum health & beauty!

pm ika untuk konsultasi & best price ye.
Nur Syafiqah Bt Muhamad
I'm officially Shaklee Independent Distributor
(Port Dickson & Bangi)
contact me for more info & order ye..
 hp: 013-2759690
email: iqacatalyst@gmail.com

Friday, 18 May 2012

Kenapa wajib memilih SHAKLEE?

Assalammualaikum & salam pagi Jumaat blog reader! :)

hari ini ika nak share kepada semua blog reader tentang kebaikan produk Shaklee nih. before tu ika nak share sikit produk apa yang ada dari Shaklee ni. ika pasti ada di kalangan anda semua sudah kenal & ada juga yang masih tidak tahu mengenai produk Shaklee nih kan. so jom ika kenalkan dulu vitamin2 shaklee nih.



so here we go. vitamin shaklee terdiri daripada pelbagai jenis vitamin untuk pelbagai jenis peringkat umur ye. dari si comel sehinggalah untuk yang sudah berumur. antara set yang ada adalah seperti:

1. Skincare Set
2. Breastfeeding Set
3. Pregnant Set
4. Confinement Set
5. Optimum Set
6. Feminine Set
7. Buddy Pack
8. Lover Pack
9. Shape Up Program

set2 nih yang sangat2 popular di kalangan penggemar vitamin2 shaklee ni. banyak faktor yang menyebabkan SHAKLEE ni jadi popular & menjadi pilihan utama kepada yang pentingkan kesihatan & kecantikan pada tahap maksimum. apa yang penting SHAKLEE nih produk yang SENTIASA SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI. 

SENTIASA SELAMAT
Ahli-ahli saintis Shaklee telah membuat kajian di pelusuk dunia bagi mencari sumber ramuan asli semulajadi. Kemudian kami menjalankan lebih 350 kajian ke atas setiap ramuan baru kami, terutamanya bahan logam, racun serangga dan bermacam-macam bahan pencemaran yang lain. Dan kami meneruskan kajian ke atas lebih 80,000 ujian berkualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan dan perlindungan bagi setiap satu produk. Secara keseluruhannya, semua produk Shaklee tidak mempunyai parabens, triklosan, phthalates, natrium lauril sulfat (SLS), natrium lauryl eter sulfat (SLES), 1,4 dioksana, atau propilena glikol. Tidak terdapat bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tidak sebarang jenis lemak dan tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa.

SENTIASA BERKESAN
  • Lebih daripada $250 juta dilaburkan di dalam kajian, pembangunan produk dan ujikaji
  • Terdapat lebih daripada 100 bahan rujukan saintifik, 90 daripadanya dicetak di dalam jurnal bagi rujukan pihak ketiga
  • 7 daripada 25 Pengembara Handal di dalam buku Time Life of All Time telah diperkasa oleh Shaklee
  • Produk Shaklee telah memperkasa Pengembara bertaraf Elit Dunia, Will Steger dalam 4 Ekpedisi Artik Antarabangsa
  • 54 pingat emas Olimpik dimenangi oleh para atlit yang diperkasa oleh Shaklee
  • Shaklee juga memperkasa atlit termasuk kumpulan peluncur ais, acara pentatelon Eli Bremer, Darin Shapiro, peluncur air Michelle Simpson, perenang Carly Piper, pemain GolfLPGA Reilley Rankin dan pemain softball Jessica Mendoza yang mana mereka mengambil produk Shaklee secara harian untuk prestasi yang optimum.
SENTIASA MESRA ALAM
  •  Kami merupakan syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral™ di mana kami telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar.
  • Shaklee telah menanam hampir 800,000 pokok bagi kempen A Million Trees. A Million DreamsTM dengan kerjasama pemegang The Green Belt Movement yang diasaskan pada tahun 2004 dan pemenang Nobel Peace Laureate Dr. Wangari Maathai
  • Pada tahun lepas sahaja, Shaklee telah berjaya:
      • Mengitar semula lebih 1,000,000 pauns kertas kadbod
      • Menghapuskan 10,200,000 pauns sampah pembungkusan
      • Menghapuskan 23,000,000 pauns gas rumah hijau
  • Shaklee merupakan penerima anugerah alam sekitar yang berprestij bagi anugerah-anugerah berikut:
      • 2008: Anugerah Stevie bagi Program Tanggungjawab Korporat Terhadap Alam Sekitar Terbaik
      • 2007: Anugerah Rekabentuk Organisasi Hijau Global Amerika
      • 2003: Anugerah Kecemerlangan Alam Sekitar Kebangsaan daripada Persatuan Alam Sekitar Professional Kebangsaan
      • 2002: Anugerah Agensi Melindungi Alam Sekitar bagi Perlindungan Climate 
      • 2001: Anugerah Kepimpinan Gabenor Ekonomi dan Alam Sekitar- Sijil Penghargaan daripada Agensi Perlindungan Alam Sekitar California
Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

 thank you.
#next entry:testimoni produk Shaklee


 
Nur Syafiqah Bt Muhamad
I'm officially Shaklee Independent Distributor
(Port Dickson & Bangi)
contact me for more info & order ye..
 hp: 013-2759690
email: iqacatalyst@gmail.com

Faktor Penyerapan Vitamin yang lebih baik!!

Assalammualaikum & hai semua blog readers! :)

tetiba rasa rajin nak update blog malam2 nih :) . hari ini ika nak share info kesihatan & kecantikan yang ika baca dari blog yang agak popular jugak. okay ramai yang dah consume set2 dari produk SHAKLEE nih. dan juga ramai yang dah rasai keberkesanan produk nih..alhamdulillah dengan izinNya. yang dah alami kesannya alhamdulillah & ada juga yang mengadu kenapa makan vitamin, tapi kesan die lambat. banyak faktor ye yang mengurangkan & juga melambatkan kesan pengambilan vitamin dalam badan kita.

 SET SKINCARE SHAKLEE
(FULL PACK UNTUK 4 BULAN ++)
#sangat2 jimat dengan pembelian full pack ni..

so banyak faktor yang mempengaruhi penyerapan vitamin pada tubuh badan kita. ada beberapa sebab kenapa penyerapan vitamin terganggu..okay here we go.

1. Pengambilan air kosong yang kurang

okay ika tahu ramai di kalangan anda semua ambil mudah je tentang pengambilan air kosong ni dalam daily life. kita disarankan minum air kosong sebanyak 3-5 liter sehari. pengambilan air kosong yang mencukupi penting kerana ianya untuk memudahkan penyerapan vitamin dengan lebih baik. untuk dapatkan kulit yang sentiasa sihat & cantik,  kena minum air yang secukupnya ye.


2. Kurangkan pengambilan kafein

pengambilan kafein dalam badan boleh merosakkan vitamin yang sedia ada dalam badan. so dengan pengambilan kafein dalam diet seharian boleh membazirkan vitamin yang kita amalkan selama ini. disebabkan pengambilan kafein berterusan ni juga kita tidak dapat rasai kesan vitamin tu sendiri pada badan kita. jadi rugi la kan bile consume vitamin dalam masa yang sama consume kafein juga. so jom elakkan pengambilan kafein dalam diet seharian bagi mengekalkan penyerapan vitamin dalam badan pada tahap maksimum. 

3. Elakkan pengambilan sekaligus vitamin dalam satu masa

hal ini akan menyebabkan peningkatan kepekatan darah dalam masa tertentu. ramai yang mengambil jalan mudah dengan makan semua vitamin sekali & ini amalan yang tidak bagus untuk penyerapan vitamin pada badan. so kena agih-agihkan vitamin mengikut kesesuaian & keperluan anda. bila agih-agihkan pengambilan vitamin ini dapat membantu agar buah pinggang tidak terlalu dibebani dalam satu satu masa tertentu sahaja. 

4. Elakkan pengambilan vitamin dengan ubat doktor

so cuba asingkan pengambilan ubat doktor & juga vitamin supaya dapat memudahkan penyerapan vitamin yang baik dalam badan. kebiasaan nya pengambilan vitamin selepas 1- 2 jam pengambilan ubat doktor. untuk memudahkan kerja anda, bolehlah buat jadual pemakanan ubat doktor & juga vitamin.

5. Pantang larang makan vitamin

multivitamin tidak boleh di ambil sekali dengan susu kerana multivitamin itu sendiri lengkap dengan zat besi & ianya akan terganggu penyerapan jika diambil dengan susu. 

vitamin e pula tidak boleh diambil sekali dengan alfafa kerana alfafa itu sendiri akan menggangu penyerapan vitamin e dalam tubuh badan kita. alfafa juga tidak boleh dimakan oleh ibu mengandung keranan ianya akan menyebabkan risiko keguguran di awal usia kandungan. 

thank you. 
more info akan diupdate di next entry ye. stay tune & enjoy reading here :)

# dapatkan set skincare anda sekarang ye! terutama kepada bakal2 pengantin boleh consume set nih, nanti senang MUA anda makeup muka bile muka dah cantik, bersih, flawless & sihat..

untuk consultation percuma & order boleh hubungi ika di FB atau email ika ye :)

Nur Syafiqah Bt Muhamad
I'm officially Shaklee Independent Distributor
(Port Dickson & Bangi)
contact me for more info & order ye..
 hp: 013-2759690
email: iqacatalyst@gmail.com

Wednesday, 16 May 2012

BREASTFEEDING SET WITH SHAKLEE

Assalammualaikum & hai semua blog readers! :)

lama ika tak update tentang Shaklee di blog ni disebabkan ika baru je abis final exam 3 hari lepas.so hari ini ika nak share dengan anda semua terutama kepada mommies di luar sana tentang satu set yang hangat & terlaris di kalangan mommies ni. set yang ika maksudkan ialah BREASTFEEDING SET.

BREASFEEDING SET 
1- B COMPLEX
2- VITA - C
3- VITALEA
4- ALFAFA COMPLEX


Set B nih ialah untuk ibu yang tiada masalah penyusuan. Ianya lebih untuk memperkayakan susu ibu dengan zat dan nutrisi semata-mata. Memang khas untuk mereka yang tiada masalah penyusuan. Vitamin B lebih kepada keperluan pertumbuhan otak dan emosi, Vitamin C fokus pada imun sistem, Vitalea demi pertumbuhan dan pembesaran secara lengkap dan menyeluruh manakala Alfalfa sebagai peransang demi membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu disamping membantu mengurangkan masalah eczema sekiranya si bayi mengalami masalah tersebut.

now ika nak cerita pulak tentang setiap vitamin yang ada dalam set nih.

1. Vitamin B Complex 
menyokong fungsi saraf dan menukarkan tenaga dari makanan dengan berkesan. Shaklee B-Complex mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh.

2. Vitamin C 
merupakan bahan antioksida berkeupayaan tinggi yang juga turut dikenali sebagai nutrisi yang berupaya melakukan semua perkara. Untuk kulit yang cantik, anda perlukan Vitamin C.

3. Vitalea
lengkap dgn zat besi.Ianya diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh. Ia dapat meningkatkan kesihatan secara menyeluruh dan memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas

4. Alfafa Complex
galactagogue yg turut membantu menggalakkan penghasilan susu ibu secara natural jika ibu mengamalkan penyusuan secara kerap dan betul. Dan alfalfa juga berfungsi utk keintiman wanita.

to mommies di luar sana yang berhasrat untuk breastfeed si comel anda dengan ekslusif boleh cuba set B nih..berminat??boleh pm ika untuk consultation & juga order ye..

some info credit to Kak Liyana :)

banyak info2 kesihatan menyusul selepas ni. Thank you darlings.

 Nur Syafiqah Bt Muhamad
I'm officially Shaklee Independent Distributor
(Port Dickson & Bangi)
contact me for more info & order ye..
 hp: 013-2759690
email: iqacatalyst@gmail.com

Saturday, 5 May 2012

KEBAIKAN GLA COMPLEX & SET WANITA SHAKLEE!!

 Assalammualaikum & hai semua! :)
today ika nak share dengan anda semua tentang satu lagi set dari produk SHAKLEE nih..
' WOMEN'S HEALTH PROGRAMME '. set ni amat2 penting untuk wanita terutamanya ye.
Wanita terdedah kepada pelbagai masalah kesihatan dalam melalui pelbagai peringkat kehidupannya :
- Akil baligh
- Pra-hamil
- Kehamilan
- Pra-menopos
- Menopos
- Selepas menopos

Oleh itu, Shaklee menawarkan produk yang hebat untuk memenuhi keperluan wanita pada semua peringkat kehidupannya.

Kebaikan :
♥ Membantu melegakan simptom sengugut dan menopos
♥ Mengalakkan kulit cantik yang cantik
♥ Mengalakkan tulang yang kuat
♥ Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
♥ Melegakan sakit-sakit sendi
now untuk bulan May ni, ada promosi harga teristimewa untuk GLA COMPLEX tau!!grab now darlings. amat sesuai sebagai hadiah untuk insan tersayang. sayangi mereka dengan beri supplement SHAKLEE kepada mereka. kesihatan yang optimum penting & mesti dijaga sebaik yang mungkin. :)
GLA COMPLEX ni sesuai kepada yang nak kulit cantik. GLA boleh repair skin texture, betulkan hormon, dan banyak lagi.

KELEBIHAN dan KHASIAT Shaklee GLA Complex ni:

♥ Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
♥ Membantu meningkatkan kesuburan
♥ Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
♥ Membantu dalam menangani menopus
♥ Menguatkan kuku dan rambut
♥ Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
♥ Membantu menangai ekzema
♥ Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
♥ Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
♥ Menguatkan imuniti tubuh
♥ Memperlahankan proses penuaan
♥ Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
♥ Mengawal kencing manis dan darah tinggi
♥ Mengawal kolesterol
♥ Untuk fungsi saraf
# Product ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit
untuk consultation percuma & order boleh hubungi ika di FB atau email ika ye :)

thank you darlings
♥♥♥♥
 Nur Syafiqah Bt Muhamad
I'm officially Shaklee Independent Distributor
(Port Dickson & Bangi)
contact me for more info & order ye..
 hp: 013-2759690
email: iqacatalyst@gmail.com