Thursday, 23 June 2011

VCO terbaik untuk kesihatan

salam & hai semua

baru aritu Iqa dapat tahu yang ada customer VCO yang menghidap kencing manis dah semakin pulih..alhamdulillah dengan izinNYA kencing manis beliau semakin pulih..ni adalah testimoni daripada beliau ye..Iqa kongsi testimoni di blog Iqa untuk tatapan semua ye..

♥credit to salina's collections♥

banyak khasiat yang boleh kita dapat dengan menggunakan VCO ni..bukan sahaja untuk kecantikan malah untuk kesihatan tubuh badan juga..ini telah terbukti dengan salah seorang customer yang telah mengamalkan VCO sehingga mendapat tahap kesihatan yang di luar jangkaan..siapa sangka kencing manis yang tinggi mencecah 14.9 telah turun sehingga 9..kebiasaannya kencing manis bukan senang nak turun tapi dengan menggunakan VCO ia mampu..semuanya dengan izin ALLAH SWT.. syukur alhamdulillah..

so apa lagi jangan tunggu lebih lama untuk mencuba VCO ini..


VCO SOFTGEL
RM 39.90 (semenanjung) | RM 43.90 (sabah&sarawak)

 contact me for more info & order :

iqacatalyst@gmail.com
Iqa : 013-2759690
just inbox me at FB ya :)


Customer Testomoni

salam & hai semua :)
arini Iqa kongsi testimoni dari Salina's Collections. semua testimoni ni dari customer kawan Iqa, Iqa share kat blog ni supaya semua tahu kesan penggunaan VCO ni pada kesihatan dan kecantikan diri. 

♥ credit to salina's collections ♥


contact me for more info & order :

iqacatalyst@gmail.com
Iqa : 013-2759690
inbox me at FB :)


Sunday, 12 June 2011

Virgin Coconut Oil - Pure Oil Liquid

salam & hai semua :)

 VCO pure liquid ni sama je dengan VCO softgel. cuma VCO pure liquid dalam bentuk cecair. biasanya VCO pure liquid guna untuk sapu kt bahagian muka. senang sikit so tak payah nak cucuk kat VCO softgel lagi kan. VCO pure liquid ni sama je fungsi nya dengan VCO softgel. lebih senang kepada siapa yang nak sapu kat muka kan.

VCO PURE OIL 
120 ml
RM 39.90 (semenanjung malaysia)
RM 43.90 (sabah & sarawak)


nak order isi order form kat bawah ye dear :)


for more info contact me :
  
iqacatalyst@gmail.com
Iqa : 013-2759690

Friday, 10 June 2011

Hair Treatment Series

 salam & hai semua :)

kali ni Iqa nak story sikit tentang hair treatment series keluaran Catalyst ni. pernah tak anda semua dengar tentang minyak kelapa yang di sapu di rambut untuk kesihatan rambut. mesti pernah kan. so dengan itu pihak Catalyst telah menghasilkan 2 produk yang mengandungi minyak kelapa dara yang baik untuk kesihatan rambut. now representing ..... HAIR TREATMENT SERIES from Catalyst ...... :)




banyak kebaikan yang boleh kita dapat dengan menggunakan minyak kelapa dara ini. Iqa dah try dan nampak perubahan walaupun baru guna. dalam 2/3 hari dah nampak berubah dah. rambut dah kurang gugur dan lebih sihat. so apa lagi cepat dapatkan hair treatment series ini.

 okay untuk pengetahuan semua hair treatment series ni ada 2 iaitu :

 1. HAIR TREATMENT

RM39.90 (semenanjung)
RM43.90 (sabah & sarawak)

yang ni guna sebelum mandi. sapu kat rambut dan tunggu dalam 45 minit atau lebih ye. then baru boleh syampu rambut.


2. HAIR REVITALIZER

RM39.90 (semenanjung)
RM43.90 (sabah & sarawak)

hair revitalizer ni pulak guna after mandi. sapu kat rambut macam minyak rambut. lagi bagus kalau sapu tiap-tiap hari ye untuk dapatkan kesan yang lagi baik.


more info just contact me :
iqacatalyst@gmail.com
Iqa : 013-2759690

Monday, 6 June 2011

Cara Pengambilan Catalyst Collagen

assalammualaikum & hai ladies :)

now Iqa nak kongsi tentang Catalyst Collagen pula ye ladies semua :) untuk makluman semua dalam 1 kotak ada 15 sachets dan setiap 1 sachet mengandungi 3 gram. so sehari kena makan 1 paket je. so dalam sebulan 2 kotak diperlukan ye. apa yang penting Catalyst Collagen ini HALAL tau.
 


Collagen ni diperbuat daripada ekstrak buah-buahan seperti tomato, buah delima, blueberry, aloe vera dan banyak lagi. rasa die macam rasa oren dan sedap sangat. cara nak makan collagen ini senang je ye. masa dalam kereta pun boleh makan. just koyakkan plastik collagen dan terus makan. letak bawah atau atas lidah ye dan hisap je. lepas tu  boleh minum air suam ataupun jus buah ye. Iqa suggestkan makan masa sebelum tidur la. sebab masa tidur collagen ni lagi cepat bertindak kan. boleh juga makan waktu pagi. depend pada keadaan la kan. kalau tak sempat makan waktu malam boleh makan waktu pagi and vice versa. :)


collagen ni boleh dimakan oleh ibu mengandung mahupun ketika masa period. semua tiada masalah ye. tapi apa yang penting adalah diri sendiri, kalau nak makan masa period boleh makan dan kalau tak nak pun boleh ye. jangan risau ye ladies. :)


CATALYST COLLAGEN
15 sachets/3g each
RM59.90 (semenanjung)
RM65.90 (sabah & sarawak)

murah je kan Catalyst Collagen ni. harga yang amat berpatutan dari collagen yang lain kan. so untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri apa salahnya mencuba produk keluaran Catalyst ni kan. so apa lagi cepat dapatkan dan rasai kehebatan Catalyst Collagen ni.

contact me for more info ya :

iqacatalyst@gmail.com
Iqa : 013-2759690
just inbox me on FB ye :)

Saturday, 4 June 2011

Cara Pengambilan VCO softgel

assalammualaikum & hai semua :)




kita mulakan dengan VCO softgel dulu ye. dalam sebotol ada 60 softgels. so sehari makan 2 biji softgel. so kiranya sebotol tu untuk sebulan la tapi tu untuk makan sahaja tau, tak kira yang untuk sapu. kalau yang sapu guna lebih sikit la ye. yang untuk makan tak kisah nak makan sebiji pagi dan sebiji malam. ataupun makan dua-dua biji sekali. makan dengan air suam atau dengan air buah tau. :)

bukan sahaja boleh makan tapi boleh disapu di muka atau bahagian yang kita nak la. depend pada kita ye. cara die cucuk sikit dekat hujung VCO softgel tu then amik minyak die and sapu kat muka. sapu sebelum tidur pada waktu malam ye. nak biarkan sampai esok pagi pun boleh ye. lagi bagus macam tu. kire effect die lagi bagus la. biasa orang sapu kat muka 2 kali seminggu but ada juga yang sapu setiap hari untuk dapatkan kesan yang lebih baik. tu semua depends pada diri sendiri ye.

anda semua perlu tahu yang penting VCO softgel ni supplement ye & tiada sebarang pantang tau. kalau nak campur dengan supplement lain pun boleh tau. jangan risau ye. sebab VCO softgel ni pun supplement juga ye, so boleh diambil dengan supplement lain.

VCO softgel ni memang superb bagus. berbaloi dan rasai kesan pengambilan VCO softgel ni setiap hari dan jadikan ianya amalan. so apa lagi cepat dapatkan VCO softgel ini untuk berubah kepada kehidupan dan kecantikan yang lebih sihat luaran dan dalaman.


contact for more info & order :

iqacatalyst@gmail.com
Iqa : 013-2759690
just inbox Iqa di FB ye :)

Thursday, 2 June 2011

Catalyst Collagen

assalammualaikum & hai semua :)
today Iqa nak share mengenai catalyst collagen ye. mesti anda  pernah dengar mengenai collagen sebelum ni kan. meh Iqa kongsi sikit apa yang best dengan collagen keluaran CATALYST ni. collagen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai perekat dalam badan dan memberikan struktur kepada badan. ianya juga digunakan bagi membantu pertumbuhan dan mengaktifkan penjanaan semula sel-sel badan baru. 

antara kelebihan dan khasiat pengambilan catalyst collagen ni :

1. kurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan
2. memastikan keanjalan dan kesegaran kulit
3. bantu dalam proses pemulihan osteoperosis dan osteoarthritis
4. kembalikan keremajaan kulit
5. atasi masalah kulit kusam, kering dan berkedut
6. bantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap
7. suburkan rambut 
8. aktifkan metabolisme badan

kesan apabila mengamalkan catalyst collagen ni :

1. kulit tidak akan berminyak
2. dapat kurangkan masalah jerawat
3. dapat kurangkan parut yang ada pada kulit
4. badan lebih cergas dan bertenaga
5. minda lebih cergas dan pergerakan anggota badan jadi lebih lancar

so apa lagi cepat dapatkan collagen keluaran catalyst ni supaya dapat merasai kebaikan produk yang superb terbaik ini. banyak manfaat dan kesan yang kita boleh dapat dengan penggunaan collagen ini secara berterusan.


Catalyst Collagen
15 sachets/3g each
RM59.90 (semenanjung)
RM65.90 (sabah & sarawak)

contact me for more info ya :

iqacatalyst@gmail.com
Iqa : 013-2759690
just inbox me on FB ye :)


Wednesday, 1 June 2011

virgin coconut oil (VCO) softgel

assalamualaikum & hai semua :)

arini Iqa nak kongsi dengan you all tentang salah satu produk CATALYST ni iaitu virgin coconut oil (VCO). VCO ni datang dalam dua bentuk iaitu VCO softgel & VCO liquid. sekarang ni Iqa nak kongsi mengenai VCO softgel ye. banyak khasiat yang kita boleh dapat dengan pengambilan minyak kelapa dara ni. antaranya :

1. untuk kecantikan luaran :

- kurangkan berat badan 
- menghasilkan tenaga segera
- melembutkan & kurangkan kekeringan & kekenduran kulit
- melindungi dari sinaran UV

2. untuk kesihatan dalaman : 

- tingkatkan tenaga & baiki pencernaan
- tulang & gigi lebih kuat
- elakkan dari penyakit osteoprosis
- cegah risiko sakit jantung, strok & atherosclerosis
- turunkan tekanan darah tinggi
- membunuh virus, bakteria & kulat dalam badan

3. meningkatkan daya tubuh badan

4.untuk hubungan suami isteri :

- segarkan & merawat sel kulit menjadi lebih tegang
- merawat & melindungi dari keputihan
- dapat atasi masalah monopos wanita


 melalui pengalaman Iqa yang dah guna VCO softgel ni selama 3 bulan :

- kulit kurang berminyak & parut dah semakin kurang
- kulit muka lebih lembut & gebu
- kulit muka lebih licin & sentiasa rasa lembab
 - badan lebih bertenaga & tak mudah letih
- kurangkan rasa mudah lapar
- jerawat cepat baik & hilang
 - luka cepat sembuh & parut cepat hilang

 Iqa harap dengan apa yang Iqa kongsikan ni dapat beri sedikit info dan keyakinan pada anda untuk mencuba produk VCO softgel Catalyst ni. memang amat berbaloi dan anda pasti berpuas hati dengan khasiat dan kesannya.

VCO SOFTGEL
60 softgels
RM39.90 (semenanjung)
RM43.90 (sabah & sarawak)

sebarang pertanyaan & order boleh melalui :

iqacatalyst@gmail.com
iqa : 013-2759690
just inbox me on FB ya :)